Ruokaviraston koirarekisteri -webinaari

Ruokaviraston koirarekisteri -webinaari

Kennelliitto järjestää tiistaina 22.11. webinaariin, jossa Ruokaviraston asiantuntijat kertovat, mitä uuden viranomaisten koirarekisterin käyttöönotto tarkoittaa käytännössä.

Kaikkien elossa olevien, Suomessa asuvien koirien tunniste- ja haltijatiedot on ilmoitettava vuoden 2023 alusta Ruokaviraston ylläpitämään rekisteriin. Siitä, mitä tämä käytännössä tarkoittaa, ja miten kasvattajien ja koiranomistajien tulee jatkossa toimia, kertovat Kennelliiton webinaarissa ylitarkastaja Terhi Jääskeläinen ja kehittämisasiantuntija Kirsi Vehkakoski Ruokavirastosta.

Webinaari alkaa tiistaina 22.11.2022 klo 18:00. Webinaarin luento-osuuden ja tauon jälkeen on luvassa keskusteluosio, jossa syvennytään muutamaan aiheeseen tarkemmin. Webinaarin ja keskusteluosion juontaa Kennelliiton kasvattajatoimikunnan puheenjohtaja Vesa Lehtonen.

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua. Linkki webinaariin julkaistaan Kennelliiton sivuille tiistaina 22.11.2022 klo 17:30. Webinaarista tehdään tallenne, joka julkaistaan viimeistään 7 vuorokauden kuluttua webinaarista. Tallenne on katsottavissa 3 kuukauden ajan.

Lue lisää tulevasta viranomaisrekisteristä Ruokaviraston verkkosivuilta.

Lisätietoja saa myös Kennelliiton tiedotteesta 28.4.2022.