Talkooapua tarvitaan

Talkooapua tarvitaan

Muurolan Metsästäjien kevääseen ja kesään kuuluu monenlaisia talkoopäiviä. Osasta hyödymme taloudellisesti ja osasta hyödymme osallistujina. Kaikki talkootyölle annettu aika, oli se enemmän tai vähemmän, on arvokasta seuran toiminnan kannalta. Alle on listattu talkootapahtumia ja niihin voi ilmoittautua seuran WhatsApp:ssa, puheenjohtajalle tai alla erikseen mainitulle henkilölle.

 1. Koiranäyttely 30.4.2022
  Suur-Miehikkälän Seurantalolla järjestettävään koiranäyttelyyn tarvitaan talkooapua näyttelyn kasaamiseen perjantai-iltana 29.4.2022, näyttelypäivänä parkkiin ohjaukseen, rokotusten tarkastukseen, siivouspartioon, näyttelyn purkuun ja muihin mahdollisiin päivän aikana ilmaantuviin tehtäviin. Talkoisiin voi ilmoittautua Ilpolle puh. 050-574 9495. Lisätiedot näyttelystä osoitteessa https://www.kaakkoissuomenkarhukoirayhdistys.fi/ryhmanayttely2022.php
 2. Kevättalkoot metsästysmajalla 14.5.2022
  Kevään talkoissa on tarkoitus purkaa sauna ja sortata purettu tavara peräkärryihin ja ajaa suoraan Miehikkälän jäteasemalle kierrätykseen. Useampi peräkärry siis tarvitaan, jotta voidaan jo pihassa lajitella purkujätettä. Lisäksi siivotaan sisällä ja ulkona, huolehditaan polttopuuhuollosta majalla ja seuran alueen laavuilla. Aloitetaan aamulla klo 9. Seura tarjoaa makkarat ja juomat.
 3. Hirvenjuoksut kesä-heinäkuussa
  Kesällä tiistai-iltaisin Multasillassa juostavat hirvenjuoksut työllistävät Muurolan Metsästäjiä muutamana tiistaina kesä-heinäkuun vaihteessa. Tarkemmat päivät ja ajat ilmoitetaan myöhemmin.
 4. Metsästysammunnan piirimestaruuskilpailut 3.7.2022
  Multasillan ampumaradalla järjestettävät metsästysammunnan piirimestaruuskilpailut järjestetään 3.7.2022. Talkooapua tarvitaan ainakin  haulilajeihin tuomaroimaan ja toimitsemaan, mahdollisesti myös luotilajeihin.