Kertauskoulutusta tuomareille

Koulutusta metsästysammun yleistuomareille

Metsästysammunnan piirimestaruuskilpailut järjestetään sunnuntaina 3.7.2022. Muurolan Metsästäjät toimivat tapahtumassa tuomareina ja toimitsijoina haulilajeissa, mahdollisesti myös luotilajeissa.

Tupailtakoulutus järjestetään 17.3.2022 klo 17–21 Luumäen Toukolassa (Salen pihan läpi, Suoanttilantie 2, 54530 Luumäki). Koulutuksessa käsitellään Hauli-, luoti- ja liikuntalajit. Jos osallistujalla ei ole aikaisempaa tuomarikorttia tai se on vanhentunut, niin koulutuksen jälkeen pidetään koe, joka on läpäistävä hyväksytysti. Jos taas tuomarikortti on voimassa (suoritettu 2017 tai sen jälkeen) ei koevaatimusta ole ja koulutusmateriaalin kuuntelu riittää. Hyväksytysti koulutuksen suorittaneet saavat OmaMetsoon sähköisen tuomarikortin.

Ilmoittaudu tupakoulutukseen alla olevista linkeistä:

 • Hauli- ja liikuntalajit (hirvenhiihto/-juoksu)
  Torstaina 17.3.2022 klo 17-21 – ilmoittaudu
 • Luoti- ja liikuntalajit (hirvenhiihto/-juoksu)
  Torstaina 17.3.2022 klo 17-21 – ilmoittaudu

Etäkoulutuksia järjestetään vanhoille tuomareille seuraavasti:

Etäkoulutuksia uusille tuomareille järjestetään alla olevalla aikataululla. Vanhat voivat käydä nämä myös kertauskoulutuksena ilman loppukoetta, mikäli tuomarikortti on voimassa eli suoritettu 2017 tai sen jälkeen.

 • Luotilajit
  Tiistai 29.3.2022 klo 18 alkaen – ilmoittaudu
 • Liikuntalajit (hirvenhiihto/-juoksu)
  Tiistai 5.4.2022 klo 18 alkaen – ilmoittaudu
 • Haulilajit
  Tiistai 12.4.2022 klo 18 alkaen – ilmoittaudu 

Huom! Koulutukseen osallistuminen edellyttää Teamsin käyttöä ja mahdollinen tuomarikoe tehdään myös verkossa. Joissain piireissä voidaan järjestää myös ns. tupailtakoulutus, joissa kokeen voi tehdä paperisena. Tupailtoihin on ilmoittauduttava eri linkistä. Kysy tarvittaessa lisää puheenjohtajalta koulutuksista.